miercuri, 22 februarie 2012

Chrome - configurare plus cateva extensii

          Gogle chrome browser-ul celor de la google este cel mai folosit la ora actuala ceea ce nu ma surprinde si asta datorita calitatiilor sale si anume "cel mai rapid browser","cel mai simplist","cel mai configurabil" etc.
          Il puteti instala de aici.
          Multi suntem obijnuiti sa avem butonul de home langa casuta de cautare pentru aceasta trebiue sa:click pe cheita (este sus in dreapta) apoi preferinte/optiuni apoi la elemente de baza bifam casuta in dreptul careia scrie care afisati butonul pagina de pornire/home.
          Pentru a face scurtaturi trebuie sa activam bara de marcaje acest lucru se face astfel: cheita-preferences/options-elemente de baza-bifam casuta in derptul careia scrie afisati mereu bara de marcaje.

          Scurtaturile se fac astfel se intra pe siteul caruia vrem sa ii facem scurtatura apoi in casuta de cautare (unde scrie siteul nostru) dam pe steluta se deschide o fereastra ai acolo editam la nume nu scriem nimic(ramane doar imaginea) si la dosar alegem bara de marcaje.
           Pentru a downlod-a unde dorim trebie sa il facem pe chrome sa ne intrebe asta putem face asta astfel:cheita-preferinte/options-in culise si acolo bifam casuta in dreptul careia scrie "doresc sa fiu intrebat....".
           Si acum cateva extensi utile:
           1. Yahoo mail checker 
           2. Gmail street fighter II checker 
           Ambele se pot instala in mai multe feluri dar eu am sa va arat cea mai simpla metoda datii aici sau urmati calea :cheita - instrumente/tools - extensii (se va deschide o noua fereastra) si acolo dati - Obțineți mai multe extensii si cand ajungeti acolo doar cautatii dupa nume ,dupa ce o gasiti dati add to chrome si gata.
           3. Downloads aceasta adauga jos pe pagina un toolbar care se activeaza cand download-am ceva de pe net tot cu ajutorul ei putem accesa pagina de download din chrome.
           4. Adbloks plus (beta) foare utila nu mai permite afisarea reclamelor pe siteuri (alea foarte enervante).
           5. Chrome remote desktop (beta) cu ajutorul ei putem accesa un alt PC sau putem fi accesati de alt PC care are chrome instalat.
          Eu cam pe aste le folosesc dar voi puteti instala cate doriti dar nu prea multe pentru ca va ingreuna calculatorul( asta pentru cei cu pc_uri mai slabute).
          Si acum ca sa nu uit am sa va invat sa instalati o tema pentru chrome intrati aici si din meniu din stanga alegeti teme sau puteti scrie un cuvant din tema pe care o cautati (ceva de genu "blue", "carbon"," black") dupa ce gaseste dati pe rezultate pentru "cuvantul cautat " in teme (este sus in dreapta).
          Nu uitati rubriaca de comentari este a voastra nu ezitati sa va spuneti parerea.
          Acest tutorial se adreseaza incepatorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...