joi, 12 aprilie 2012

Animatie japoneza:Dragon Ball, Naruto, Bleach

        O pasiune care inca exista.
        Ceva nou si de aceasta data ,diferit de ce faceam in mod obijnuit si anume am sa prezint o serie de anime (desene japoneze).
       Multi dintre noi inca privim desene animate desi majoritatea nu recunosc acest lucru.
       Pentru fanii genului am sa prezint trei animati japoneze ,nu este un top este doar o scurta prezentare ale acestora.
        1.Dragon ball cu versiunile ulterioare DB Z, DB GT
        Desenele copilariei mele si sunt sigur ca nu numai la mine a fost asa .Fascinanata poveste a lui Songoku a tinut pe multi cu sufletul la gura.
        Un baiat cu coada de maimuta numit SonGoku, este gasit de catre un expert al artelor martiale ,Songohan (nume pe care il va purta primul sau copil), si crescut ca nepotul acestuia. Intr-o zi, in timpul unei luni pline, Goku se transforma intr-o gorila gigantica si isi ucide accidental bunicul adoptiv, dar mai tarziu nu are nici o amintire a acestui lucru. Cativa ani mai tarziu, Bulma, pornita in cautarea celor sapte Bile ale Dragonului pentru a-si avea dorinta indeplinita de dragonul ce apare, il intalneste pe Goku, care locuieste singur cu Bila Dragon cu patru stele pe care o pretuieste ca pe bunicul sau. Goku decide sa o insoteasca pe Bulma in calatoria sa, iar pe drum, intalneste si se imprieteneste cu multi artisti martiali. Trece prin antrenamente riguroase (sub indrumare Maestrului Testoasa)si diferite programe educationale, incercari si raufacatori, participand adesea la turneul Tenka-ichi Budokai.

        Aceasta serie continua cu DBZ
Pe parcursul seriei, Goku intalneste diferiti luptatori din ce in ce mai puternici. Primul este Vegeta, care dupa ce este invins i se alatura lui Goku in lupta pentru salvarea pamantului si a universului. Goku va avea 2 copii care vor creste si vor invata si ei tainele artelor martiale de la tatal lor. In lupta cu Freeza, Goku isi va descoperi noi puteri incredibil de mari pentru un simplu soldat, el devine un Super Sayan, un luptator legendar cu puteri incredibile.
Si aceasta serie continua cu DB GT dar care nu mai pastreaza aceasi idee ca celelalte serii.

        2.Naruto si Naruto shippunden
        Si aceasta animatie ma marcat dar de aceasta dat perioada liceului
in aceasta animatie este vorba despre un baiat naruto cu niste abilitati speciale dar si cu o poveste de viata incredibila.
       Cu 12 ani inainte de inceputul seriei, o creatura mistica, Demonul Vulpe cu Noua Cozi, a atacat satul Konoha, omorand multi shinobi. Pentru a o opri, conducatorul satului, al Patrulea Hokage, si-a sacrificat viata sa sigileze Vulpea in interiorul lui Naruto pe vremea cand era doar un nou-nascut. Datorita acestui lucru, el a avut o copilarie cruda si singuratica deoarece satenii vedeau doar Vulpea cand se uitau la Naruto si se temeau de el. Visul lui este sa devina Hokage, pentru a castiga increderea si respectul satenilor, dar pana sa isi implineasca visul el trebuie sa absolve Scoala de Ninja si apoi sa isi continue antrenamentul cu noii lui coechipieri Sasuke Uchiha, ultimul dintr-un clan puternic, si Sakura, fata visurilor lui Naruto, indrumati de sensei-ul lor Kakashi.
        Continuand cu seria Shippunden in care inca apar episoade noi deci inca mai sunt multe de aflat despre Naruto.Aceasta serie este continuarea anime-ului Naruto. La 2 ani si jumatate dupa ce Naruto a plecat cu Jiraya sa se antreneze, el se intoarce in Konoha, pentru a se reuni cu Sakura si Kakashi, membri ai Echipei 7, din care face parte si Naruto. Pe parcursul seriei, Echipei 7 i s-au mai alaturat doi membri, Sai, un baiat ce provine dintr-o organizatie obscura a satului, si Yamato, singurul ninja ce poate folosi abilitatile unice ale Primului Hokage. Ei incearca sa il aduca inapoi in sat pe Sasuke Uchiha, care a plecat la sfarsitul primei serii pentru a se alatura lui Orochimaru, un ninja criminal ce ii promisese mai multa putere. De asemenea protagonistii se vor confrunta si cu Akatsuki, o banda de shinobi raufacatori ce vor sa captureze toate bestiile mistice, Bijuu, din interiorul gazdelelor lor numite Jinchuriki, printre care se afla si Naruto ce poseda Vulpea cu Noua Cozi, cea mai temuta dintre creaturi.

     3. Bleach 
     Un anime pe care il privesc acum si in care inca apar episoade in acestea este vorba despre un adolescent pe nume Ichigo.
      Kurosaki Ichigo nu este ca ceilalti copii de varsta lui. De ce? Pentru ca el poate vedea fantome. Inca de cand era mic si-a decoperit aceasta capacitate de a vedea spiritele din lumea de dincolo. Viata lui Ichigo se schimba complet in ziua in care el o intalneste pe Kuchiki Rukia, un Shinigami (Zeul al Mortii) ce are ca resposabilitate trimiterea spiritelor celor morti (Pluses) pe lumea cealalta numita Soul Society (Societatea Sufletelor) si sa invinga spiritele rele (Hollow) purificandu-i pentru a putea fi trimisi impreuna cu celelalte spirite. 

      Cam astea ar fi toate acestea pot fi urmarite online aici
      Va astept la rubrica de comentarii.




2 comentarii:

  1. asa da ,ai trecut de la IT la Anime:)e bn ,tineo tot asa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incerc sa variez continutul site-ului.
      Desi in titlu zice "pasionati-it" deci cuvantul pasionati are un sens larg inclusiv anime.
      Ma bucur ca ti-a placut:)

      Ștergere

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...