duminică, 26 mai 2013

Instalare gadget in windows 7

Instalare gadget in windows 7

           Multi dintre noi dorim sa stim in orice moment ce procese se petrec in calculatorul nostru si cel mai simplu mod pentru a face asta este prin instalarea unui gadget.
           1.Windows 7 vine preinstalat cu cateva gadget-uri, dar care nu sunt foarte utile si nu ofera prea multe informatii pentru a ajunge la acestea urmama calea: Click dreapta->gadgets  si de acolo il alegem pe cel dorit. Apasand butonul get more gadgets ne trimite pe siteul microsoft dar din pacate suntem intampinati cu mesajul "adio gadgeturi, bun venit aplicatii|".






               2.Deci cum microsoft ne ingreuneaza instalarea unui gadget noi il vom instala dupa alt site cum ar fi http://addgadgets.com. Dupa acest site alegem gadgetul dorit.

             3.Dupa ce am ales se deschide o alta pagina si apasam butonul de Download.

           4. Navigam pana in locul unde l-am descarcat dam clic pe aplicatie apoi Run si asteptam sa se instaleze.

          5.Dupa instalare vom observa ca pe descktop in partea dreapta a aparut gadgetul instalat. Dand dinou click dreapta apoi gadgets il putem vedea si acolo instalat.

          6. Pentru dezinstalarea acestuia se procedeaza foarte simplu din fereastra cu gadget-uri instalate dam click dreapta apoi uninstal.


         Bafta in instalarea gadget-urilor dorite.
         Pentru eventualele probleme sau pentru nelamuriri va astept la rubrica de comentarii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...