miercuri, 7 august 2013

Motorola Moto X

 Motorola Moto X

              Dupa cum bine stiti pe 1 august a aparut ultimul terminal Motorola si anume Moto X, fiind primul terminal creat de motorola in colaborare cu gigantul Google, fiind proiectat si asamblat in USA.
moto X vine cu o gama foarte larga de posibilitati de customizare printre care, capacul spate vine cu o multitudine de culori care pot fi combinate cu partea fronatala si cu aspectul butoanelor laterale de power si volum.


            Are urmatoarele specificatii:

- Dimensiuni 129.3x65.3x10.4;
- Ecran de 4.7' amoled cu 1280x720;
- Memorie interna 16/32 GB cu 2 GB RAM;
- CPU Dual-core 1.7 GHz Krait;
- OS Android 4.2.2;
- Baterie de 2200 MAh
- Camera de 10 MP cu 1.4 µm pixel size, geo-tagging, touch focus, face detection, panorama, HDR si secundara de 2 MP, video filmeaza la 1080 cu 60 fps.

             Nu este cel mai puternic din punct de vedere hardwere dar cei de la Motorola promit ca terminalul nu va fi mai pref\jos cu nimic fata de concutrenta.
            Avand Androidul aproape stoc, si zic aproape deoarece cei de la motorola si-au lasat putin amprenta asupra acestuia.
           Fiind un terminal al comapaniei Motoroa proaspat achizitionata de Google este de la sine inteles ca telefonul va primi apdate-urile la fel ca terminalele Nexus.
           Zvonurile care circula acum pe net confirma faptul ca Moto X nu se va comercialaiza in Europa ci doar o versiune mai ieftina a acestuia in viitorul apropiat.
           Este posibil ca acesta sa ajunga si in Romania prin intermediul magazinelor online de profil insa posibilitatile de customizare vor fi limitate.
          Va astept la rubrica de comentarii pentru opinii.
          Sursa http://www.gsmarena.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...