miercuri, 4 septembrie 2013

Nexus 5

Nexus 5


          Anul 2013 trebuie sa isi dezvalui noua generatie de nexus phone, dar cine  sa il fabrice LG (partenerul care a creat nexus 4), Motorola (achizitia Google de acum 2 ani sa isi spuna cuvantul) sau Asus (creatorul lui tabletei Nexus 7). Cine il fabrica vom afla cu siguranta in urmatoarele luni cand nexus 5 va iesi la lumina.
          Specificatile nu sunt confirmate oficial, se vorbeste de un ecran de peste 5 inch cu o rezolutie de 1920x1080, Snapdragon 800 tactat la 2.3 GHz, 2 sau 3 GB RAM, camera de 13 MP o baterie de 3000 de MAh, specificati care se regasesc pe majoritatea terminalelor de top aparute in ultima luna de la Sony Z1, Samsung Galaxy Note 3, LG G2.
           Odata cu aparitia noului Nexus 5 va aparea si ultimul Android 4.4 botezat dupa cate se pare KitKat.

           Avantajele achizitiei unui Nexus sunt aceleasi Android-ul dupa el este stock deci se misca fara lag, update-urile sunt frecvente si dupa cum bine se stie sunt pe termen lung, si nexusurile le primesc primele.
           Designul noului Nexus o sa fie in trendul terminaleleor aparute recent ecran de 5 inch, margini suptiri, grosime cat mai mica, si un capac spate cu diferite texturi, sau poate cei de la Google or sa ne surprinda si o sa faca un produs unibody, dar ei mai trebuie sa pastreze si un pret cat mai mic pentru a fi accesibil intregi lumi.
            Eu personal as alege un Nexus datorita avantajelor, dezavantajelor lipsa si a pertului scazut , dar si a configuratiei de top folosita.
            Rubrica de comentarii va asteapta pentru a va spune dorinta despare cum vreti sa fie Nexus 5.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...