sâmbătă, 26 octombrie 2013

Concepte masini

             Lumea auto e plina de concepte care mai de care mai frumoase si mai spectaculoase, unele putand fi puse in practica si in productie cu un minim de efort altele care depind de evolutie tehnologiei si a materialelor din urmatorii ani.
             Desi la toate marile saloane tori producatorii vin cu cate un concept-car, acestia uita sa il si puna i productie spunand ca o parte din elementele de pe concept-car se vor regasi si pe urmatoarele masini de serie.
            Sunt multi pasionati in lume de design auto si daca macar la o parte dintre  ei li s-ar da o sansa sa lucreze la o mare casa de design atunci lumea auto nu ar mai fi atat de anosta ci ar fi una mult mai spectaculoasa.
            Dar concept-car nu se rezuma doar la design ci si la tehnologiile de ultima ora in materie de propulsie, siguranta, confort etc.

           Cele mai frumoase concept-car sunt:

















        Stiu ca sunt o multime de alte concepte la fel de frumoase in lume si care ar pute fi prezente cu usurinta in aceasta lista, dar asta o lasa in sema voastra lasand un link la rubrica de comentarii cu concept-car-ul gasit de voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...