duminică, 13 octombrie 2013

Ghid achizitie tableta

          Tableta si smartphone-ul fac deja de ceva timp parte din viata noastra, fie ele ele performate, cu diagonala mica sau mare, procesoare puternice sau nu tableta ne face viata mai usoara, mai interactiva si de ce nu mai putin plictisitoare.
         Sunt multi dintre noi care am intampinat momente la servici in care nu aveam ce sa facem si ca sa nu ne plictisim luam tableta si dam drumul la un joc.
         Tableta are insa de cand cu multitudinea de aplicai si jocuri din google play un rol educativa, asa ca am cumparat tableta si la copil ca de tre sa fie si el la moda dar si sa invete lucruri noi, care numai pe o tableta poti sa le faci deoarce echivalentul aplicatiilor din google play nu se regaseste pentru windows sau linux.


Mi-am propus sa va prezint cele mai bune tablete pe diferite segmente de interes si pret.
1. tablete accesibile
           in aceasta categorie intra cele cu un pret de pana in 600 lei , tablete numai bune de cumparat pentru un copil care nu are asa mare grija de ea , paguba fiind mai mica in cazul unui accident
Tableta Lenovo IdeaTab A1000 cu Dual-CoreTM 1.20GHz, 7", 1GB DDR2, 16GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, Multi-Touch, Android 4.1.2 Jelly Bean, White la pretul de 549 lei.
2. tablete uzuale fara un mare producator in spate
          aici se situeaza cele cu un pret de pana in 1200 lei, fiind tablete foarte puternice dar ne fiind produse de un mare producator au un pret mai accesibil, fiind ideale pentru cei care nu vor sa iasa in evidenta dar care au nevoie de un produs puternic care sa nu ii lase la greu.
Tableta Google Nexus 7 II cu procesor Quad-Core 1.5GHz, 7", IPS, 2GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, Android 4.3 JellyBean, Brown la pretul de 1199 lei
3. tablete performante
          o categorie a tabletelor puternice produse de un mare producator avand o claitate foarte buna si aplicati preinstalate si unice.pretul acestora este un pic cam mare dar si ofera pe masura.
Tableta Google Nexus 7 II cu procesor Quad-Core 1.5GHz, 7", IPS, 2GB DDR3, 32GB, Wi-Fi, 4G, Bluetooth 4.0, Android 4.3 JellyBean, Brown la pretu de 1749 lei
Apple Ipad 4 16GB Wi-fi Black    la pretul de 2139 lei                                        
4. tablete extreme
         o categorie a conceptelor dedicata celor pasionati de jocuri, grafica excelenta, avand un aspect futurist si interesant dar avand un pret foarte mare.
Tableta Acer Iconia W700-53334G12as, 11.6 inch IPS Full HD MultiTouch, Ivy Bridge i5 3337U 1.8GHz Dual Core, 4GB RAM, 128GB SSD, Wi-Fi, Bluetooth, Win 8 la pretul de 3724 lei
          Recomandarile mele cam astea ar fi, bineinteles sunt si alte tablete foarte bune ca cele de la Samsung si cele de la Apple.



3 comentarii:

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...