sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Sfaturi pentru Black Friday

              Se apropie Black Friday 2016, care anul acesta va fi se pare pe 18 noiembrie.
              Succesul pe care magazinele l-au avut in ani trecuti au facut ca unele sa fure startul sau sa anunte un black friday prelungit pentru toata luna noiembrie 2016.
               Cumparatori care asteapta black friday 2016 pentru a schimba un electrocasnic, televizorul sau orice altceva, pentru a nu fi pacaliti de febra vinerei negre le recomand ca inainte cu o luna sau chiar doua sa urmareasca evolutia preturilor la produsul pe care si-l doresc, pentru a nu plati in vinerea neagra un pret asemanator cu cel de acum doua luni sau redus foarte putin deoarece unele magazine au obiceiul de a creste preturile la unele produs in luna de dinaintea vinerei negre pentru a putea anunta atunci o reducere de 20%, 30 %, 50%.
               Deci mare atentie la ce cumparati verficati produsul pe mai multe site-uri, efectuati comparari de preturi, si cumparati doar atunci cand chiar acel produs are o reducere, pentru a nu risca ca din bani dumneavoastra sa cresteti profiturile marilor magazine.

               O alta politica de a induce in eroare clientul si de ai sari in ochi cu o reducere foarte mare, magazinele arata o reducere de 50%, 60%, la un produs , dar nu din pretul actual al prosusului ci din pretul la care a aparut acel produs prima data. Uitati un exemplu: Samsung galaxy s 7 edge a aparut cu un pret de 3600 lei, iar in prezent se gaseste la un pret de 2699 lei, dar magazinul nu aplica reducerea la pretul din prezent respectiv la 2699 lei ci la pretul de 3600 lei, rezultand o reducere spectaculoasa, dar care insa nu reprezinta realitatea.
               Daca si voi ati avut experiente de black friday va astept la rubrica de comentari pentru a le impartasi.
                In istoricul meu de cumparaturi online de black friday sau nu am colaborat foarte bine cu cei de la PC Garage, magazin pe care vi-l recomand si voua. Il puteti accesa de aici



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...