joi, 14 septembrie 2017

Cele mai frumoase smartphone-uri septembrie 2017

            Un top al celor mai performante smartphone-uri nu isi mai are rostul, toate au aproximativ aceles specificatii, diferentele facand-o anumite caracteristici mai mult sau mai putin importate in utilizarea de zi cu zi.
            In schimb am ales sa fac un top al celor mai frumoase telefoane in viziunea mea, deoarece consider ca design-ul telefonului este primul aspect dupa care ne achizitionam unul nou.
             In ultima perioada mari producatori au inceput sa puna accent pe felul in care arata produsul si a inceput o cura a aspectului corp/dispaly, aste refelectandu-se si in topul meu.
             Sa nu o mai lungim si sa prezentam topul.
1. Samsung Galaxy S8/S8+, ajuns la a trei generatie acest design este foarte atragator si placut privirii.

2. Samsung Note 8, este un design derivat din desigun s8 dar avand colturile mai patratoase este mai masculin.

3. LG V30/G6, cu un display ocupand cea mai mare parte din fata frontala a telefonului, colturile rotunjite ale display-ului il fac pe v30 foarte aspectuos.

4.Huawei Honor Magic, desi a aparut la finalul anului trecut, designul este unul foarte frumos care trebuie dus mai departe printr-un nou magic.
5. Iphone X, produsul aniversar al celor de la Apple este unul care nu mai pastreaza linia de design al celorlalate produse iphone, astfel cu un display foarte generos iphone x reuseste a fie un produs care atrage atentia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...